понеділок, 18 липня 2016 12:24

Парубій радить журналістам "змінити курс зору"

Парубій радить журналістам "змінити курс зору"
Фото: twitter.com

Засоби масової інформації повинні звертати увагу не лише на прогули народних депутатів, а й на результати їхньої роботи.

Про це на брифінгу сказав спікер Андрій Парубій.

"З цим в українців, насамперед, асоціюється Верховна Рада: із депутатами-прогульниками, з блокуванням трибуни, з порожніми місцями в залі. Саме такі новини про ВР переважають у повідомленнях ЗМІ. Не варто дивуватися, що рейтинг ВР є таким низьким.

Але поки телебачення транслює нескінченні шоу, більшість народних депутатів займаються щоденною кропіткою роботою. Пишуть та приймають важливі для країни закони. Мій виступ - пропозиція журналістам змінити курс зору та подивитися на події, які відбуваються у Верховній Раді, інакше. Щоб ви і ваші читачі на конкретних прикладах побачили, як лише за одну сесію Верховної Ради змінюється обличчя країни", - сказав Парубій.

Він наголосив, що парламент збільшив оборонне замовлення, зміцнивши українську армію. Затвердив зміни до законів про мобілізацію та захист бійців АТО та їхніх сімей. Окрім того, парламентарі провели безліч міжнародних зустрічей на різних рівнях.

Серед іншого спікер нагадав, що народні депутати дали дозвіл на арешт підозрюваного в махінаціях із газом Олександра Онищенка та змінили Конституцію в частині судоустрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лягай поруч із нами" - як депутати відпрацювали останній день сесії

Нагадаємо, 15 липня голова українського парламенту Андрій Парубій закрив останнє засідання 4-ї сесії Верховної Ради 8-го скликання.

Зараз ви читаєте новину «Парубій радить журналістам "змінити курс зору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі