середа, 30 вересня 2009 11:31

Парубій: Приватизація ОПЗ - це велика авантюра Тимошенко

Парубій: Приватизація ОПЗ - це велика авантюра Тимошенко

"У мене створюється враження, що ОПЗ проданий за мінімальну ціну, і всі наступні місяця відбуватиметься торг між Коломойським і Тимошенко, де від неї залежатиме, отримає він чи не отримає цей завод", - таку думку висловив народний депутат від фракції НУ-НС (група "За Україну!") Андрій Парубій.

"Без сумніву даний власник має вплив, як на частину парламентаріїв, так і на певні ЗМІ в Україні і на скільки вони будуть лояльними до Тимошенко, на стільки і залежить продаж Одеського припортового заводу", - додав політик.

Він підкреслив, що приватизація ОПЗ - це велика авантюра, автором якої стала Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

"Я упевнений, що ця авантюра була зроблена не на користь українського народу, а на користь Юлії Тимошенко, і результатом такої авантюри є те, що сьогодні держава може втратити за безцінь один із найбільш стратегічних заводів", - відзначив Андрій Парубій.

За його словами, сьогодні українська держава повинна зробити все можливе, щоб не допустити передачу ОПЗ до приватних рук за такою ціною.

"Але думаю, це буде складно зробити до тих пір, поки Тимошенко залишатиметься прем"єр-міністром України, оскільки вона буде з таких, як відбувся учора, аукціонів, робити кроки по шантажу фірми, яка отримала перемогу в конкурсі", - резюмував нардеп.

За матеріалом: ІМК.
Зараз ви читаєте новину «Парубій: Приватизація ОПЗ - це велика авантюра Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі