понеділок, 02 квітня 2018 12:25

Парубій підписав дві постанови щодо агресії Росії та "виборів Путіна"

  Парубій підписав дві постанови щодо Росії. Фото: Главком
Парубій підписав дві постанови щодо Росії. Фото: Главком

Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав 2 постанови про невизнання виборів президента РФ у Криму та відповідальності Росії за збройну агресію проти України.

"Я підписав постанову 8168-1 про невизнання Україною легітимності виборів президента РФ на тимчасово окупованих територіях України — АР Крим та місті Севастополь. В цій постанові є звернення і до наших партнерів, щоб вони зайняли таку ж тверду позицію стосовно невизнання виборів президента РФ і постанову 5463 про комплекс невідкладних заходів щодо практичної реалізації міжнародно-правової відповідальності РФ за збройну агресію проти України", — повідомив Парубій під час засідання погоджувальної ради парламенту у понеділок, 2 квітня.

За його словами, у постанові є звернення до міжнародних партнерів з проханням зайняти таку ж "принципову" позицію стосовно невизнання виборів президента Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рабінович отримав від Фукса 22,5 млн грн - ЗМІ

22 березня Верховна Рада України визнала нелегітимними вибори президента РФ на території анексованого Криму. За постанову №8168-1 проголосували 255 народних депутатів. Також, ВРУ закликала "міжнародне співтовариство застосовувати додаткові санкції проти Російської Федерації та персональні санкції до осіб, причетних до організації і проведення незаконного голосування.

Зараз ви читаєте новину «Парубій підписав дві постанови щодо агресії Росії та "виборів Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі