вівторок, 19 грудня 2017 16:47

Партія "За життя" запрошує до себе всіх, хто готовий до діалогу - Рабінович

Партія "За життя" запрошує до себе всіх, хто готовий до діалогу - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович каже, що політики повинні навчитися гасити конфлікти в суспільстві

Для того щоб покінчити з гострою політичною та економічною кризою в Україні, політики повинні припинити конфліктувати між собою і почати працювати спільно. Таку думку в ефірі своєї авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна" висловив народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Україна розколота - і для того, щоб покласти край чварам, політики різних спектрів зобов'язані сісти за стіл переговорів і почати будувати країну перш за все економічно, нарощувати нашу силу та міць", - заявив політик.

На думку Рабіновича, неабиякий вплив на настрої в українському суспільстві сьогодні надають саме політики.

"Сьогодні, на жаль, одна частина країни налаштована проти іншої. Політики повинні навчитися акуратно проходити між Сциллою і Харибдою, щоб загасити конфлікти в суспільстві", - констатував парламентарій.

Він розповів, що був би радий вступу патріотів із Західної України в його партію, уточнивши при цьому, що в його розумінні означає "патріотизм".

"Партія "За життя" починала будувати роботу на електоральному полі південно-східної України, але на даний момент ми можемо з упевненістю сказати, що у нас багато прихильників і в центральній, і в західній частині країни. Саме тому ми хочемо підключити до роботи нашої політичної сили людей, які асоціюються з Заходом. Однак це не означає, що патріот - це той, хто добре співає національний гімн, і ми готові його відразу ж прийняти до своїх лав. Патріот - це, перш за все, людина справи, це той, кого хвилює поліпшення життя українців, економічна міць нашої країни, матеріальна сторона життя людей", - підкреслив політик.

На додаток він заявив, що партія "За життя" готова прийняти до своїх лав усіх, хто готовий працювати на благо країни, незалежно від їхніх політичних поглядів та ідеологій.

"Ми зможемо врятувати нашу країну, якщо посадимо в один човен всіх, хто готовий працювати на благо українського народу. Наша політична сила запрошує до своїх лав усіх, хто готовий до діалогу і готовий прийняти нові умови гри. Ми потім розберемося в нюансах наших політичних поглядів, ми потім з'ясуємо стосунки. Зараз треба рятувати країну, рятувати економічно, треба дати людям можливість не просто виживати під гнітом влади, а розправити плечі, стати більш справними, багатшими, отримувати захист держави, користуватися своїми правами. Ми запрошуємо всіх будувати нову, незалежну, нейтральну і сильну Україну, "Швейцарію Східної Європи", - резюмував Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Партія "За життя" запрошує до себе всіх, хто готовий до діалогу - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі