середа, 10 жовтня 2012 21:59

Партія "Собор" у суботу вирішить, чи йтиме на вибори до кінця

Партія "Собор" у суботу вирішить, чи йтиме на вибори до кінця
"Собор" зніметься з перегонів, якщо рейтинг буде занизьким. Фото: www.zhitomir.info

У суботу, 13 жовтня, Українська платформа "Собор" вирішить, чи продовжувати виборчі перегони.

Про це Gazeta.ua розповів історик, член виборчого списку партії Українська платформа "Собор" Олександр Палій.

Він зазначив, що свого часу на з'їзді, 4 серпня, коли партія висунули свій виборчий список, пообіцяла, що якщо за результатами соціологічного дослідження, в середині передвиборної кампанія, партія не долатиме 5%-бар'єр, то зніметься з передвиборних перегонів на користь однієї з опозиційних сил. На користь кого це буде зроблено у "Соборі" на той момент ще не знали.

"Отримаємо результати і відповідно до них будемо вирішувати (чи зніматися з передвиборних перегонів, чи ні). Відреагуємо на ці результати абсолютно чесно, як і обіцяли із самого початку, як було заявлено на з'їзді, коли висували список. У нас позиція дуже прозора і чесна", - підкреслив Палій.

Він додав, що наразі соціологічне дослідження вже проводиться. "Треба дочекатися завершення проведення дослідження. Я поки не буду казати, хто його проводитиме. Але я не думаю, що там буде щось ексклюзивне", - додав він.

У зв'язку з цим у суботу, 13 жовтня, відбудеться другий етап ХІХ з'їзду Української платформи "Собор", на якому буде розглянуто результати соціологічних досліджень та ухвалено рішення щодо участі виборчого списку партії у виборах або зняття його з балотування.

Водночас, в прес-службі партії наголосили, що Українська платформа "Собор" закликає решту опозиційних партій бути відповідальними та узяти на себе такі ж зобов'язання.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Собор" у суботу вирішить, чи йтиме на вибори до кінця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі