четвер, 02 квітня 2009 08:30

Партія регіонів блокуватиме Верховну Раду

Партія регіонів блокуватиме Верховну Раду

Президія Партії регіонів вирішила, що 2-3 квітня фракція Партії регіонів блокуватиме роботу Верховної Ради України.

Про це повідомила заступник глави Партії регіонів Ганна Герман, розповідаючи про тактику дій регіоналів найближчими днями.

"Президія Партії регіонів вирішила, що 2-3 квітня фракція Партії регіонів блокуватиме Парламент. Основна вимога цієї попереджувальної акції – уряд повинен подати до Верховної Ради антикризову програму разом з поправками до бюджету як гарантію виконання цієї програми", - повідомила Герман.

Уряд повинен подати до ВР антикризову програму

Ці акції, зазначила прес-служба ПР, 3 квітня будуть підкріплені масовими мітингами, які пройдуть у столиці України біля Секретаріату Президента, Кабінету міністрів, Верховної Ради і на Майдані Незалежності.

Раніше Герман заявила, що блокування трибуни парламенту 2 квітня не буде. "Можливо, блокування не буде, можливо, буде інша форма висловлення нашого протесту", - сказала вона, зазначивши, що остаточне рішення буде прийнято на засіданні політради фракції.

Про те, що ПР може відмовитися від свого рішення щодо блокування парламентської трибуни у зв"язку з прийняттям сьогоднішньої постанови про проведення президентських виборів, раніше заявляв перший заступник глави фракції БЮТ Андрій Кожемякін. Проте, перший заступник глави фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що у Партії регіонів немає підстав скасовувати своє рішення з приводу блокування Ради. "Ми наполягатимемо на дострокових парламентських і президентських виборах", - підкреслив він.

Більше того, Єфремов зазначив, що, можливо, вже існує указ Президента про перевибори.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів блокуватиме Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі