понеділок, 24 вересня 2012 09:29

Партія Кличка подала в суд на Партію регіонів

Партія "Удар" Віталія Кличка подала в суд на Донецьку міську раду й Партію регіонів.

Про це повідомив представник "Удару" у Донецькій області юрист Віктор Яковлев.

"Мер Донецька Олександр Лукьянченко є одночасно главою міської організації Партії регіонів і в силу цього не може об'єктивно забезпечити рівні можливості для всіх учасників виборчої кампанії", - сказав Яковлев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп-"регіонал" грубо наїхав на журналістів, пообіцявши викинути їх камеру

Він констатував, що очолювана Лук'янченком міськрада дозволила проведення 23 вересня на площі ім. Леніна в Донецьку агітаційних заходів Партії регіонів, свідомо знаючи, що в цей же день на площі пройде акція партії "Удар".

Яковлєв при цьому уточнив, що на площі ім. Леніна були виставлені близько 15 агітаційних наметів "Партії регіонів".

Автор: Тетяна Заровна
 

"Вони поставлені напевно з метою перешкодити нормальному проведенню на площі зустрічі лідера партії "Удар" Віталія Кличка з виборцями, у якій очікується участь декількох тисяч осіб", - підкреслив  Яковлев.

Він також  акцентував увагу на тому, що в жодному наметі "регіоналів" немає документів, що підтверджують законність проведення їхньої акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК відмовилася розглядати скаргу на "регіонала", який роздавав шкільні автобуси

"Мер Донецька працює на Партію регіонів, лише декларуючи, що всі політичні партії мають рівні можливості", - підсумував представник "Удару".

Яковлев підкреслив, що дії Донецької міськради й міської організації Партії регіонів суперечать передбаченим законом правилам проведення виборчої кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Партія Кличка подала в суд на Партію регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі