середа, 15 листопада 2017 10:01

Парламент взявся за катастрофу Boeing МН-17 і премії для апарату ВР (он-лайн)

Парламент взявся за катастрофу Boeing МН-17 і премії для апарату ВР (он-лайн)
Фото: president.gov.ua

На сьогоднішньому засіданні Верховна Рада розгляне законопроект про продовження до 1 серпня 2018 року терміну дії Угоди з Королівством Нідерланди в розслідуванні катастрофи Boeing-777 рейсу МН-17.

У сесійній залі зареєструвалися 355 нардепів.

Серед іншого у порядку денному стоїть розгляд змін до законів щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів та "Про дисциплінарний статут Національної поліції України".

Також депутати розглянуть постанову щодо роботи апарату парламенту, якою передбачено заснувати 30 щорічних стипендій Верховної Ради для інтернів програми стажування в апараті ВР у розмірі мінімальної заробітної плати. Також - блок питань щодо премій і стипендії Верховної Ради.

У другій половині дня парламентарії розійдуться для роботи в комітетах.

О 15:00 в сесійній залі заплановане проведення парламентських слухань щодо формування та реалізації державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді прислухалися до бажання Порошенка не розривати дипвідносини з РФ

14 листопада Верховна Рада у першому читанні ухвалила проект державного бюджету на 2018 рік. Його направили в Кабмін для опрацювання з урахуванням висновків і пропозицій народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Парламент взявся за катастрофу Boeing МН-17 і премії для апарату ВР (он-лайн)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі