пʼятниця, 16 березня 2012 16:55

"Озброєна" стільцями опозиція знову зірвала засідання Ради
10

Фото: Фото: PHL

Сьогодні народні депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" заблокували парламентську трибуну і президію Верховної Ради, зірвавши тим самим чергове засідання.

Опозиція вимагала невідкладно ухвалити постанову про виконання рекомендацій ПАРЄ, звільнити колишнього прем'єр-міністра Юлію Тимошенко та інших політв'язнів, зняти з розгляду законопроект, яким фактично дозволяється приватизація газотранспортної системи, а також щоб до парламенту прибув генеральний прокурор Віктор Пшонка.

Ближче до 13-ї години глава прес-служби Ради Вікторія Шведова заявила, що робота парламенту не буде продовжена.

За її словами, під час погоджувальної ради на чолі зі спікером парламенту Володимиром Литвиним опозиція не змогла представити конкретні вимоги і "пояснити причини блокування". Тому глава Ради вважає "неможливою сьогодні подальшу роботу ВР".

Лідер фракції партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що не розуміє логіку дій "Батьківщини", і наголосив, що опозиція не захотіла зробити крок до звільнення Тимошенко.

У свою чергу, керівник "Батьківщини" Андрій Кожем'якін заявив, що опозиція вважає блокування парламентської трибуни єдиною дієвою формою політичного протесту.

Зараз ви читаєте новину «"Озброєна" стільцями опозиція знову зірвала засідання Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі