неділя, 13 серпня 2017 17:31

Скасована зустріч Порошенка з президентом Литви виявилася фейком

Скасована зустріч Порошенка з президентом Литви виявилася фейком
Президент України Петро Порошенко та президент Литви Даля Ґрібаускайте найближчої зустрічі не планують. Фото: Радіо Свобода

В Адміністрації президента спростували інформацію російського опозиціонера Костянтина Борового. Він заявляв про скасування президентом Литви Далею Грібаускайте зустрічі з президентом Петром Порошенком через ситуацію з Міхеілом Саакашвілі.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко витратив на робочі поїздки 2,4 млн грн з бюджету

"Так званий російський опозиціонер Костянтин Боровий народив фейкову мишу про те, що президент Литви Даля Грібаускайте відмовилася від зустрічі з Петром Порошенком нібито через апатрида Міхеіла Саакашвілі", - написав Горковенко.

Він підкреслив, що найближчим часом зустрічі Порошенка та Грібаускайте не планувалося.

У суботу Боровий на своїй сторінці в Facebook розмістив відео на підтримку Саакашвілі, якого було позбавлено українського громадянства.

"Поступово, хоч і літо, піднімається хвиля в західних країнах. Вже хтось відмовився… Президент Литви відмовився від зустрічі з Порошенком. Такий символічний жест", - сказав російський опозиціонер.

При цьому він сказав саме "відмовився", хоча президентом Литви є жінка – Даля Грібаускайте.

Президент Петро Порошенко готується до виборів на переобрання. Головним меседжем, з яким президент вийде восени, і який, по суті, стане негласним стартом його кампанії, буде оголошення курсу на вступ до ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Скасована зустріч Порошенка з президентом Литви виявилася фейком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі