середа, 11 квітня 2012 13:59

Опозиція вже зібрала 143 підписи за відставку Пшонки

Опозиція вже зібрала 143 підписи за відставку Пшонки
Микола Томенко пообіцяв, що завтра буде 150 підписів. Фото: tsn.ua

Опозиція зібрала 143 підписи за відставку Генпрокурора, а завтра матиме 150.

Про це журналістам розповів на брифінгу віце-спікер Микола Томенко:

"Хочемо створити прецедент адекватної оцінки за неправомірні дії, за порушення презумпції невинуватості, за хамство до політичних опонентів. Завтра ми вирішимо це питання. Матимемо 150 підписів та поставимо у залі питання недовіри генпрокурору. Після цього завершаться нічні шоу представників ГПУ. А то може бути, що під час чергового телевізійного шоу почуємо звинувачення на адресу того чи іншого з 46 мільйонів уркаїнців. Ніби він вбив 10 чи 20 людей. Потім скажуть, що переплутали, але пам'ять залишиться".

Він нагадав, що для вирішення цього питання потрібно щонайменше 226 голосів:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незабаром будемо читати, що Тимошенко їла малих дітей — нардеп

"Наявність 150 підписів, дасть підстави заслухати генпрокурора, щоб він пояснив логіку своїх дій. Може хтось дає вказівку та примушує зачитувати тексти стосовно тих чи інших політиків - Тимошенко, Луценка".

Нагадаємо, перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер" заявив, що колишнього прем'єра Юлію Тимошенко підозрюють в причетності до резонансних вбивств на Донбасі в 90-х роках.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вже зібрала 143 підписи за відставку Пшонки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі