вівторок, 16 квітня 2013 10:23

Опозиція зараз не розглядає питання блокування Ради

Опозиція зараз не розглядає питання блокування Ради
Блокування парламенту. Фото: dt.ua

Опозиція зараз не розглядає питання блокування роботи Верховної Ради.

Про це в інтерв'ю журналіста в парламенті сказав заступник лідера УДАРу Віталій Ковальчук.

Політик наголосив, що зараз Рада має прийняти ряд ратифікаційних законопроектів: "Ми зацікавлені в тому, аби все, що залежить від ВР щодо критеріїв підписання Угоди із ЄС були зроблені. Треба домогтися того, щоб у листопаді Угода про асоціацію була підписана. У нас є дуже велике бажання цього домогтися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журавський каже, що київські вибори 2008 року були призначені незаконно

Він звернув увагу, що вчора на Погоджувальній раді депутати домовитися, що сьогодні першим питання розглянуть ратифікаційні законопроекти, "однак, як бачимо по порядку денному, вони теж вже не перші. Зараз будемо вирішувати голосувати за включення до порядку денного, а потім вже вибори в Києві".

За його словами, Партія регіонів не буде голосувати за опозиційну постанову за призначення виборів в Києві, тому що продовжують чекати на рішення Конституційного Суду щодо цього питання. Він запевнив, що опозиція з 2 червня, коли завершуються повноваження Київради, буде робити все можливе, аби унеможливити її подальшу роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція змушена блокувати парламент, бо ПР не виконує закони - Пашинський

"Ми зараз розглядаємо всі можливі варіанти. Зрозуміло, що необхідно, аби в Київраді була спільна позиція опозиційних фракцій. Якщо говорити про складання мандатів, то ми і це питання вивчаємо, але розуміємо, що це має сенс, якщо ми будемо так чинити разом", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція зараз не розглядає питання блокування Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі