середа, 11 грудня 2013 19:02

Спецтема: Євромайдан-2013

Опозиція розпускає плітки про силовий розгін Майдану - Азаров

Опозиція розпускає плітки про силовий розгін Майдану - Азаров
Микола Азаров. Фото: pinchukfund.org
Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав всіх зупинитися і розібратися в ситуації.

Про це він говорить у своєму зверненні, опублікованому на сайті прем'єра.

"Шановні співгромадяни, нам усім потрібно зупинитися і спокійно розібратися в що відбувається. Хто і чому не хоче, щоб найгостріші питання вирішувалися шляхом переговорів? Хто не хоче, щоб мирно спілкувалися люди різних поглядів і в цивілізованій дискусії доводили свою правоту? Я стверджую, що немає жодної проблеми, які викликали протести і протистояння, за якою не можна було б досягти взаєморозуміння і справедливого рішення", - пише Азаров*.

Прем'єр зазначає: "на Жаль, наші політичні опоненти намагаються всіма можливими способами підтримувати напругу. Вони поширюють плітки, однією з яких є можливість силового розгону Майдану. Цього не буде! Сила до мирних демонстрантах застосовуватися не буде. Я прошу всіх громадян не провокувати представників правоохоронних органів на зіткнення, дотримуватися законів, зберігати спокій і не піддаватися на провокації. Щоб восторжествувала справедливість, а не горезвісна "революційна доцільність", країні потрібна стабільність".

На думку Азарова "Потрібно прозоре розслідування і покарання винних. Потрібна практична робота по створенню кращих умов для асоціації і зони вільної торгівлі з ЄС. Саме цим влада і займається і відкрита для діалогу, для громадського контролю та взаємодії. Варто пам'ятати, що саме вибори, а не мітинги з концертами є головним інструментом демократії. І ті, хто дотримується істинно демократичних цінностей, повинні цей принцип оберігати і підтримувати!"

"А ті, хто переслідує інші цілі, якраз шукають способи свого політичного працевлаштування недемократичними методами", - резюмував Азаров.
Зараз ви читаєте новину «Опозиція розпускає плітки про силовий розгін Майдану - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі