пʼятниця, 07 червня 2013 11:29

Опозиціонери заспівали Гімн України біля заблокованої трибуни в Раді

Опозиціонери заспівали Гімн України біля заблокованої трибуни в Раді
Опозиція надалі блокує Раду і вже назвала свої вимоги. Фото: twitter.com

Парламентська опозиція заспівала Гімн України у заблокованій нею сесійній залі Верховної Ради України.

Після проведення консультацій зі своїми лідерами, депутати опозиційних фракцій почали співати Гімн України. До них приєдналися кілька десятків гостей парламенту, які розмістилися на балконі зали засідань.

Наразі опозиційні депутати залишаються у залі засідань парламенту, звідки раніше пішли представники фракцій Партії регіонів і КПУ.

Помічник нардепа-"свободівця" Олександр Аронець повідомив вимоги опозиції, з якими вона блокує трибуну ВР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" покинули Раду і збирають підписи за позачергове засідання

"Опозиція продовжує блокувати з такими вимогами: президент має зачитувати послання особисто, тому опозиція вимагає особистої присутності Януковича; сьогодні в Раді день уряду, але прем'єр-міністр не прийшов; і третє - учора "регіонали" порушили процедуру персонального голосування, а переголосовувати не хочуть", - написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, депутати фракції "Батьківщина" заблокували трибуну і президію Верховної Ради до початку засідання в п'ятницю. Після того, як у встановлений час засідання не розпочалося, депутати фракції Партії регіонів покинули сесійну залу і почали збір підписів для проведення позачергового пленарного засідання парламенту.

Опозиція блокувала роботу парламенту також і в четвер, вимагаючи, щоб президент України Віктор Янукович приїхав до парламенту і особисто представив своє щорічне послання, роздане депутатам у письмовому вигляді.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що парламентська більшість не має наміру перешкоджати блокуванню опозицією роботи Верховної Ради.

/media/video/501060/1_501060.mp4

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери заспівали Гімн України біля заблокованої трибуни в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі