середа, 26 жовтня 2022 18:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Операція РФ з "брудною бомбою" провалилася – ГУР

Операція РФ з "брудною бомбою" провалилася – ГУР
У світі не повірили російській брехні про "брудну бомбу". Фото: eastnews.ua

У світі не вірять російській брехні про українську "брудну бомбу".

Ця інформаційно-психологічна операція Кремля провалилася, повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

РФ розпочала цю операцію, щоб змусити українців прийняти факт окупації і вести переговори з агресором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія провела навчання із завдання масованого ядерного удару "у відповідь"

"24 жовтня у Москві відбулася закрита зустріч із представниками дипломатичних та інших представництв, де спецслужби намагалися лякати міжнародних представників страшною загрозою з боку України – "брудною бомбою". Звичайно, ніхто не повірив. Тому що зроблено це все так-сяк, жодних доказів немає. Крім того, весь світ бачить насправді, хто агресор і хто на кого напав, хто займається терором проти мирного населення", – зазначив Юсов.

З перших днів повномасштабного вторгнення в Україну президент Росії Володимир Путін погрожує ядерною зброєю. Щоразу він згадує можливість ядерного удару у своїх заявах. В одній з останніх наголошував, що його слова "не блеф".

Водночас в Головному управлінні української розвідки вважають, що сценарій використання ядерної зброї Росією в Україні є малоймовірним. Про це заявив речник ГУР Андрій Юсов.

Зараз ви читаєте новину «Операція РФ з "брудною бомбою" провалилася – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі