вівторок, 27 лютого 2018 15:50

ГО "Національний спротив" вимагає відставки судді Господарського суду Києва

ГО "Національний спротив" вимагає відставки судді Господарського суду Києва
Активісти підозрюють суддю Валентину Сівакову в корупції.

На думку громадських діячів, саме через її рішення московські рейдери майже змогли захопити "Каховку Протеїн Агро"

ГО "Національний спротив" вимагає відсторонення Вікторії Сівакової з посади судді Господарського суду Києва. Про це йдеться в заяві громадського об'єднання.

"Суддя Вікторія Сівакова повинна піти з посади. Саме через її рішення московські рейдери майже змогли захопити "Каховку Протеїн Агро". Саме через неї постраждали бійці "Правого сектору", які дали відсіч рейдерам-снігоприбирачам з автоматами замість лопат. Це суддя, від якої несе корупцією. Її декларації свідчать про незаконне збагачення, а НАЗК і НАБУ продовжують робити вигляд, що нічого не бачать. Ми будемо домагатися її відставки! І ми її досягнемо! Як і відставки кожного судді, від якого несе корупцією", - йдеться в заяві.

"Правий сектор" також заявив, що його активісти брали участь у визволенні фабрики "Каховка Протеїн Агро".

Як повідомлялося раніше, 23 січня цього року відбулася спроба захоплення підприємства "Каховка Протеїн Агро" у Новій Каховці.

Згідно з повідомленням керівництва "Каховка Протеїн Агро", спроба рейдерської атаки провалилася і зараз підприємство працює в нормальному режимі.

"Чесно. Фільтруй суд" відзначала невідповідність доходів сім'ї Сівакової майну, задекларованому нею в декларації про доходи та майно.

У 2017 році фабрика "Каховка Протеїн Агро" увійшла в топ-10 підприємств-переробників сої.

Зараз ви читаєте новину «ГО "Національний спротив" вимагає відставки судді Господарського суду Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі