вівторок, 28 серпня 2012 14:14

Олег Канівець проводить зустрічі з виборцями

Олег Канівець проводить зустрічі з виборцями
Олег Канівець обіцяє активно працювати в окрузі після виборів. Фото: novostey.com

Кандидат у народні депутати від об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина" Олег Канівець продовжує проводити зустрічі із виборцями в окрузі № 126 на Львівщині. Минулого тижня політик відвідав села Сулятичі, Сидорівка, Антонівка, Млиниська, Заліски, Кам'яне, Которино, Старе Село, Зарічне, Чертіж Жидачівського району та Олексичі, Слобідка, Жулин Стрийського району.

Олег Канівець каже, що у цих поїздках він набуває великий досвід, аналізуючи проблеми селян, слухаючи їхні думки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам потрібен проукраїнський диктатор" - Сашко Лірник

"Наш народ демонструє колосальну мудрість, - каже Канівець. – Я хочу в жовтні видати книгу, де будуть записані усі проблеми кожного населеного пункту Стрийщини й Жидачівщини. В разі мене обрання депутатом Верховної Ради України – це буде моя настільна книга. Планую усі 52 суботи року зробити робочими в окрузі, де у приймальнях в містах Стрий, Жидачів, Ходорів, Журавно чи Моршин почергово з 12.00 до 20.00 години спілкуватимуся з населенням. Також відвідуватиму по два села що суботи. Таким чином за рік побуваю у 100 населених пунктах. Працюватиму з Громадськими радами Жидачівщини та Стрийщини, які буде створено з представників кожного населеного пункту. Щокварталу звітуватиму перед ними про роботу в Києві та безпосередньо в окрузі. Переконаний, що кандидат-мажоритарник не може стояти осторонь проблем виборців".

Зараз ви читаєте новину «Олег Канівець проводить зустрічі з виборцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі