понеділок, 22 квітня 2013 11:32

Охтирського депутата затримали на одержанні хабара

Охтирського депутата затримали на одержанні хабара
Депутат вимагав 5 тис. доларів у підприємця за надання в оренду земельної ділянки для розміщення кіоску. Фото: zaholovok.com.ua

Працівниками управління СБУ та слідчого управління УМВС в області у м. Охтирка затриманий після одержання хабара в сумі 5 тис. доларів США депутат Охтирської міської ради.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Сумської області.

Він вимагав цю суму у підприємця за позитивне вирішення депутатською комісією міськради питання про надання в оренду земельної ділянки для розміщення торговельного кіоску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінницький міліціонер узяв 12 тисяч гривень хабара і втік під час затримання

Виконуючим обов'язки прокурора області депутату здійснено письмове повідомлення про підозру у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара, поєднаного з його вимаганням), а судом обрано запобіжний захід – домашній арешт.

Досудове розслідування провадиться слідчим управлінням УМВС в області за процесуального керівництва працівниками антикорупційного відділу прокуратури області.

Зараз ви читаєте новину «Охтирського депутата затримали на одержанні хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі