понеділок, 30 травня 2011 15:49

"Охматдит" буде здано через рік - Азаров

"Охматдит" буде здано через рік - Азаров

Комплекс Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" повинен бути остаточно зданий в експлуатацію до травня 2012 року.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров після відкриття модернізованої дитячої поліклініки № 1 Оболонського району Києва, яка буде обслуговувати близько 14 тисяч маленьких пацієнтів.

"Завдання просте: "Охматдит" повинен бути зданий рівно через рік", - сказав глава українського уряду. Прем'єр нагадав, що минулого року в експлуатацію ввели два нових корпуси "Охматдиту".

"Ті затягування, які колишнє керівництво допустило, неприйнятні для нас. Новий міністр отримав від мене всі необхідні інструкції", - підкреслив Азаров.

"Уряд вже розглядає проект реконструкції нашої основної дитячої лікарні. Вже проводяться проектні роботи та визначено майданчики. І я думаю, що через 2 роки ви "Охматдит" не впізнаєте", - повідомив прем'єр-міністр.

Чиновник також додав, що цей проект передбачає виділення фінансування на будівництво нових лікарень у складі "Охматдиту", а також придбання новітнього медичного обладнання.

Зараз ви читаєте новину «"Охматдит" буде здано через рік - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі