понеділок, 14 червня 2021 07:54

Оприлюднили 36 год. телефонних розмов Медведчука

Оприлюднили 36 год. телефонних розмов Медведчука
У вільному доступі з'явилося 36 год розмов Віктора Медведчука. Фото: facebook.com/MEDVEDCHUKVV

Оприлюднили повну версію перемовин нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Інакше їх називають "плівки Медведчука".

У вільному доступі опинилося 36 год. аудіозаписів. Їх розділили на три по 12 год. і розмістили на Youtube-каналі проекту BIHUS.info.

"Кілька місяців роботи, 10 журналістів і 36 годин "плівок Медведчука". Якщо готові страждати з нами і цікаво, що за пісня на гудках Медведчука, - велкам", - йдеться в підписі до записів.

В окремому відео журналіст Денис Бігус розповідає, що, ймовірно, редакція має не всі записи розмов нардепа, оскільки частину з них проводили захищеною лінією зв'язку. Відповідаючи на закиди щодо відсутності на записах голосу Петра Порошенка, Бігус допустив, що тоді "слухати" його розмови не ризикнули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко переживає нелегкі часи - ЗМІ

Як відомо, за часів президентства Порошенка Медведчук активно вів перемовини з ватажками бойовиків на Донбасі та керівництвом РФ.

Опубліковані журналістами Bihus.Info записи розмов Віктора Медведчука є в кримінальних справах проти нардепа. Розслідування по епізодам, про які йдеться в плівках, почалися ще до публікації цих записів.

Журналісти оприлюднили чотири частини "плівок Медведчука". Перша стосувалася його переговорів з керівництвом РФ і ватажками бойовиків. Друга того, як "труба Медведчука" стала його власністю. У третій йшлося про переговори щодо закупівлю вугілля з ОРДЛО. В останній розповіли, як кум Путіна блокував обмін полоненими.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили 36 год. телефонних розмов Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі