пʼятниця, 18 жовтня 2024 03:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Новий командир 107-го батальйону ТрО Салаватов мав зв'язки з терористами ЛНР і ДНР: проводиться перевірка

Новий командир 107-го батальйону ТрО Салаватов мав зв'язки з терористами ЛНР і ДНР: проводиться перевірка
Командир 107-го батальйону ТрО Сергій Салаватов має зв'язки з так званими ЛНР і ДНР. Фото: Громадське

Новий командир 107-го батальйону територіальної оборони Сергій Салаватов раніше мав зв'язки з незаконними збройними формуваннями ДНР і ЛНР.

Командування Сил територіальної оборони перевірить інформацію щодо цієї інформації. Наразі відсутня інформація про причетність вищезазначеного військовослужбовця до так званих "Л/ДНР". Таку заяву було зроблено у відповідь на запит видання Hromadske.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські попи "промиватимуть мізки" школярам на окупованих територіях - ЦНС

На час проведення службової перевірки Сергія Салаватова буде усунено від виконання обов'язків за посадою

"Водночас ми направили запит до компетентних органів з проханням підтвердити або спростувати оприлюднену у ЗМІ інформацію. Враховуючи інформацію, яка опублікована у соціальних мережах 16 жовтня 2024 року, Командуванням Сил ТрО призначено службову перевірку", - йдеться у повідомленні.

Днями журналісти видання Hromadske опублікували розслідування, в якому стверджують, що новий командир 107-го батальйону ТрО Сергій Салаватов раніше мав зв'язки з незаконним формуванням "ДНР". Автори додали кілька скріншотів його відновлених дописів із соціальних мереж.

Сам Салаватов розповів журналістам, що у 2014-му політика його не цікавила, а проросійські дописи з його сторінки репостила колишня дружина.

Зараз ви читаєте новину «Новий командир 107-го батальйону ТрО Салаватов мав зв'язки з терористами ЛНР і ДНР: проводиться перевірка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі