середа, 28 жовтня 2015 00:51

Ніякого конфлікту між МЗС і Генеральною прокуратурою немає - Клімкін

Ніякого конфлікту між МЗС і Генеральною прокуратурою немає - Клімкін
Фото: politrada.com

У ЗМІ оприлюднили лист генпрокурора Віктора Шокіна до міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

У ньому деякі пункти плану дій щодо візової лібералізації, які стосуються Генпрокуратури, називаються такими, що суперечать законодавству,повідомляє "ТСН".

Стосується це вибору антикорупційного прокурора. ГПУ навіть обіцяє влаштувати перевірку закордонному відомству. Оскільки, на думку генпрокурора, в діяльності дипломатів є "ознаки правопорушення, спрямованого на підрив авторитету органу державної влади". Щоправда, у самій Генпрокуратурі відмовилися від будь-яких коментарів щодо цього листа. Конкретне запитання, чи існує такий лист від пана Шокіна, проігнорував і міністр Клімкін. Хоч двічі підкреслив – конфлікту між Генрокуратурою та МЗС немає.

"У нас із Генеральною прокуратурою немає жодного конфлікту. Навпаки, ми допомагаємо нашим міжнародним партнерам, і я маю на увазі не тільки Європейську комісію, не тільки окремі країни-члени ЄС, я маю на увазі, наприклад, Сполучені Штати, – працювати разом з нами над реформою Генеральної прокуратури. І знову ж таки – ніякого конфлікту між МЗС і Генеральною прокуратурою немає, хочу запевнити вас як міністр", - заявив Клімкін.

Раніше повідомлялося, що Шокін оголосив війну МЗС й безвізовому режиму.

Зараз ви читаєте новину «Ніякого конфлікту між МЗС і Генеральною прокуратурою немає - Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі