вівторок, 06 лютого 2018 10:22

Невістка заступилася за Порошенка

Невістка заступилася за Порошенка
Юлія Порошенко проігнорувала питання, чи була зі свекром на Мальдівах. Фото: censor.net.ua

Невістка глави держави Юлія Порошенко вважає, що президент тяжко працює і навіть в умовах війни заслуговує на відпочинок.

Про це вона сказала в інтерв'ю LIGA.net.

"Я просто бачу, як людина (президент. – Gazeta.ua) працює. Коли у мене народилися діти, я, звісно, як і будь-яка мама, вночі вставала, годувала, займалася дітьми. І я о 3, о 4 годині ночі бачила, як Петро Олексійович повертався з роботи. І вранці він о 8-9 годині виїжджав знову на роботу. Тобто він реально дуже-дуже багато працює.

Мені здається, що він заслуговує такого відпочинку, щоб його ніхто не чіпав. А просто їхати кудись, щоб його не впізнали, нереально. Ми одного разу їздили в Іспанію, його сфотографували російські журналісти і виклали в інтернет. Я думаю, що один раз на рік, причому на кілька днів, людина може собі це дозволити", - сказала Юлія Порошенко.

При цьому вона проігнорувала питання, чи була зі свекром на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Порошенко й Луценко відпочивають не в Україні

Журналісти з'ясували, що президент Петро Порошенко витратив $500 тис. на відпочинок на Мальдівах. У Різдвяній відпустці з президентом перебували 3 чоловіків, 5 жінок і 2 дітей. Літали орендованим літаком під невідомими прізвищами. Зняли віллу на окремому острові, де Порошенко зареєструвався під ім'ям Mr. Petro Incognito (Ukraine).

Зараз ви читаєте новину «Невістка заступилася за Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі