субота, 14 квітня 2018 13:10

Немає ніякої "дірки в Пенсійному фонді", є "дірки" в головах у наших чиновників - Рабінович

Немає ніякої "дірки в Пенсійному фонді", є "дірки" в головах у наших чиновників - Рабінович
Рабінович пояснив, чому українці не отримують гідні пенсії. Фото: NewsOne

Говорячи про так звану "діру в Пенсійному фонді", яка позбавляє українців можливості отримувати гідні пенсії, влада насправді намагаються приховати той факт, що його просто пограбували. Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович під час передачі "Великий вечір" на телеканалі NewsOne.

"Цинізм ситуації в наступному: спочатку вони доводять людей до повного зубожіння, а потім кажуть, мовляв, ми вам зараз піднімемо пенсії і зарплати трішечки. Але це "трішечки" за 2-3 місяці зжирає інфляцією, продукти все дорожчають і дорожчають. У мене є цифри, так згідно з ними, після останнього підвищення мінімальної зарплати на неї все одно можна купити на 17% менше, ніж до приходу нинішньої влади ", - заявив Рабінович.

За його словами, при бажанні влади, в Україні вже зараз можна було б підвищити пенсії до рівня, що дозволяє пенсіонерам жити безбідно.

"Справа в тому, що у держави насправді є можливості підвищити пенсії до гідного рівня. Проблема тільки в управлінні! З нас збирають нормальні податки, у нас хороші торгові обороти. Але куди не глянь - всі працюють через офшори! І в результаті різні льовочкіни і бойки будують собі величезні вілли при будь-якому режимі, а простим людям їсти нічого ", - констатував народний депутат.

Він підкреслив, що горезвісна "діра в Пенсійному фонді" насправді лише прикриття для вкрадених у народу і виведених за кордон коштів.

"У мене питання: а куди поділися всі гроші, які люди відраховували до Пенсійного фонду? Нам говорять про якусь "діру в Пенсійному фонді". Дорогі українці! Скажіть мені, а що таке ця "дірка в ПФ"? Це летів якийсь космічний об'єкт, впав, і вийшла дірка? Ні. Ця "дірка" має конкретні прізвища, імена та номери банківських рахунків. Тобто насправді ніякої "дірки" по суті немає - є просто розкрадений Пенсійний фонд. Є "дірки" в головах у наших менеджерів і, мабуть, у нас, раз ми їх, таких тупих і бездарних, допустили до керівництва країною. Вони з нашими даними просто зобов'язані були зробити з країни цукерку, а зробили ... точно навпаки! ", - зазначив Вадим Рабінович.

При цьому відповідь на зауваження ведучого про те, що Кабінет міністрів все-таки обіцяє переіндексувати виплати військовослужбовцям, політик пояснив, що влада просто боїться бунту військових.

"Вони військовим, щоб ті не збунтувалися, кажуть: ми вам трошки піднімемо. Напевно, дійсно піднімуть - військових вони бояться. Але це не вирішує проблеми в цілому, це лише перехід від абсолютно жебрацького існування до трохи жебрацькому. Це все подачки, і насправді не вони потрібні людям. У нашій Конституції написано, що людина повинна отримувати таку пенсію і зарплату, на яку він в змозі нормально прожити ", - підсумував лідер партії" За життя ".

Зараз ви читаєте новину «Немає ніякої "дірки в Пенсійному фонді", є "дірки" в головах у наших чиновників - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі