середа, 18 березня 2020 13:03

Нардеп підхопив коронавірус

Народний депутат із фракції "Слуга народу" Олександр Качура заявив, що в одного з парламентаріїв медики виявили зараження коронавірусом Covid-19.

"Оперативна довідка Міністерства охорони здоров'я, яку мені дали, офіційна довідка, яку мені дали - вірус уже підтверджено в цього народного депутата", - сказав Качура на засіданні комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування в середу в Києві, пише "Інтерфакс-Україна"

Він не озвучив імені нардепа. При цьому під час обговорення один із членів комітету сказав: "Це (нардеп із групи "Довіра" Сергій. - Gazeta.ua) Шахов".

Своєю чергою пресслужба апарату Верховної Ради повідомила, що Шахов був відсутній на засіданні погоджувальної ради фракцій, як і на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

  Шахов опублікував фото у Facebook. Каже сидить вдома із домашнім улюбленцем.
Шахов опублікував фото у Facebook. Каже сидить вдома із домашнім улюбленцем.

Тим часом за повідомленням ТСН, Шахов підтвердив, що в нього виявили коронавірусну інфекцію.

"Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка. Сьогодні надійшов дзвінок із клініки і сказали, що, швидше за все, у мене підтверджують діагноз "коронавірус", - заявив нардеп.

Також Шахов записав відео.

44-річний Сергій Шахов обирався по округу на Луганщині. Працює в комітеті з питань екологічної політики та природокористування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київській області ввели режим надзвичайної ситуації

В Україні ввели загальнонаціональний карантин і закрили зовнішні кордони з метою недопущення поширення коронавірусу. Заборонили всі пасажирські перевезення. Крім того, було введено обмеження для громадського транспорту - закрито метро, ​​в маршрутках можна перевозити не більш ніж 10 осіб, в автобусах - не більш ніж 20. Закриваються об'єкти громадського користування.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп підхопив коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі