середа, 02 вересня 2020 10:38

Напад на Стерненка: зловмисника покарали

Напад на Стерненка: зловмисника покарали
Із приводу нападу ні сам Стерненко, ні його офіційний представник у поліцію не зверталися. Фото: УНІАН

Поліція склала адміністративний протокол за хуліганство на жителя Чорноморська, який облив активіста Сергія Стерненка рідиною, схожою на сечу, біля Приморського райсуду в Одесі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

"Протиправні дії молодого хлопця помітили дільничні офіцери поліції, що несли службу з охорони публічного порядку. Правоохоронці оперативно встановили особу порушника. Ним виявився 18-річний житель Чорноморська", - йдеться в повідомленні.

На хлопця склали протокол за дрібне хуліганство. З приводу вказаного інциденту ні сам Стерненко, ні його офіційний представник в поліцію не зверталися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Стерненка знову напали

31 серпня на Стерненка напали під Приморським судом в Одесі. Двоє хлопців намагалися облити його невідомою речовиною з пляшки. Напад здійснили перед судовим засіданням, що мало розпочатися о 13:00.

Громадському діячу інкримінують незаконне носіння холодної зброї та умисне вбивство. 24 травня 2018-го Сергій із дівчиною поверталися додому. Неподалік будинку в Одесі на нього напали 2 чоловіків. Це був третій замах за 4 місяці - били битою, стріляли, різали ножем. У сутичці Стерненко смертельно поранив нападника.

Зараз ви читаєте новину «Напад на Стерненка: зловмисника покарали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі