понеділок, 17 грудня 2012 11:05

Наливайченко: "Де міністри, чому не рятують людей на дорогах?"

Наливайченко: "Де міністри, чому не рятують людей на дорогах?"
Валентин Наливайченко закликав скоротити витрати на чиновників. Фото: 24.ua

Зараз треба не сидіти біля теплих камінів, а вирішувати проблеми людей.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від фракції УДАР Валентин Наливайченко.

Він переконаний, що зараз треба, аби були міністри і вони вирішували нагальні проблеми, зокрема щодо ситуації на дорогах, які виникли внаслідок погодних умов.

"Те що відбулося в парламенті — це зрада і політична корупція. А зараз є важливим національні загрози. Загрози в тому, що зараз коїться на вулиці. А міністрів немає. Де міністри?", - обурився парламентар.

Наливайченко додав: "Азаров прийшов до парламенту і говорив, хай і з помилками, але про якісь зусилля і про якусь готовність. Де міністрі, де люди, які зараз виїхали в Ужгород, Єнакієво й інші українські міста і рятують людей на дорогах? Немає. Це безвідповідальність і нерозуміння".

Депутат також наголосив, що вже треба терміново думати над тим, як долати економічну кризу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наш "смертник" повинен довести до логічного кінця цей дурдом — Капранов про діяльність Азарова

"По-друге, де представлення програми Партії регіонів і їхніх сателітів комуністів — програми подолання економічної кризи. Зрозуміло, що скорочуємо витрати на чиновників, на парламент, на народних депутатів і спрямовуємо ці гроші на місцеві бюджети. Тут і зараз, а не сидіти біля теплих камінів і розповідати про якусь політичну доцільність. Персональна відповідальність, відверта, щира дія і фінансування тут і зараз порятунку людей", - підкреслив парламентар.

Наливайченко додав: "Ми вже представили законопроект — про скорочення депутатських пільг. Ці, хто розповідав людям, що вони не будуть сидіти на горбі, - проголосуйте і одразу ці гроші спрямовуйте (на потреби людей)".

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко: "Де міністри, чому не рятують людей на дорогах?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі