пʼятниця, 11 червня 2010 15:34

На Прикарпатті створили провід народного захисту України

На Прикарпатті створили провід народного захисту України

Після двох невдалих спроб на Прикарпатті створили обласний провід народного комітету захисту України . Він став організаційною структурою всеукраїнського Комітету , який очолив Дмитро Павличко.

Співголовами обрано народних депутатів перших двох демократичних скликань, обласного товариства "Просвіта" Степана Волковецького та Дмитра Захарука. Також обрано тимчасовий провід, в який увійшли лідери громадських організацій і політичних партій, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Свої підписи під угодую співпраці поставили 60 осіб. Це відомі письменники та журналісти, вчені, а також представники 35 –и найбільш дієвих громадських організацій та політичних партій, зокрема "Батьківщина", "Свобода", НРУ,ХДС, партія "Реформи і порядок", "Молода Просвіта" ,Європейська партія України.

"Ми не будемо кишеньковою опозицією. Ми будемо чинити опір, бо сьогодні в Україні пропадає демократія. Є небезпека втратити ті надбання, які ми заробили за 19 років незалежності" - сказав на прес-конференції Степан Волковецький.

Одне із завдань Комітету – дати людям надію й корпоративно захищати суверенітет й територіальну цілісність України; зберегти євроатлантичний вибір та орієнтацію на європейські цивілізовані цінності, давати відсіч будь-яким спробам встановити іноземний контроль над стратегічними підприємствами і галузями промисловості..

Боротьба вестиметься, виключно в правовому полі – запевнив Волковецький.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті створили провід народного захисту України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі