середа, 16 грудня 2009 13:00

На Буковині депутат від УНП очолив місцевих комуністів

На Буковині депутат від УНП очолив місцевих комуністів
Депутати Новодністровської міської ради від БЮТ звернулися зі скаргою до керівників УНП та КПУ через свого колегу – Миколу Пітькіна. З"ясувалося, що обраний до міської ради за списком УНП Пітькін є секретарем міської організації КПУ.

Микола Пітькін потрапив у виборчий список УНП (Блоку Костенка-Плюща) до Новодністровської міської ради як позапартійний. За словами голови партійного міського осередку УНП Серафими Силантьєвої, позапартійного Пітькіна у 2006 році залучили до списків як фахівця з питань функціонування ринків. Про його належність до КПУ і відданість комуністичній ідеології тоді представники УНП не здогадувалися. Наразі Пітькін очолює міський осередок КПУ, агітує за цю партію на сторінках місцевої преси, на зборах партійців приймає нових членів КПУ та запевняє у своїй непохитній відданості марксистсько-ленінській ідеології.

Депутати міськради від БЮТ вважають, що Микола Пітькін порушує закон "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", людську та депутатську етику і, з огляду на свої справжні політичні переконання, повинен звільнити місце в теперішньому депутатському корпусі наступному кандидату від УНП, передає ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині депутат від УНП очолив місцевих комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі