середа, 14 липня 2021 22:44

Монастирський написав позитивний відгук на скандальну дисертацію Киви

  Претендент на голову МВС писав позитивний відгук на скандальну дисертацію Киви. Фото: 5.ua
Претендент на голову МВС писав позитивний відгук на скандальну дисертацію Киви. Фото: 5.ua

Голова Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський написав відгук на дисертацію депутата від ОПЗЖ Іллі Киви.

У ньому відзначаються позитивні моменти дисертації. Про це повідомляє видання ZN.ua, що отримало у розпорядження відповідний документ.

Монастирський підтримав Киву, тоді як громадськість обурювалася "захистом" його дисертації у квітні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кива хоче взяти на поруки підозрюваного у вбивстві Гандзюк

Довідка про "практичне впровадження результатів дисертаційного дослідження" Киви датована 25 січня 2021 року.

 

ZN.ua вважає, що відгук Монастирського свідчить, що він – "людина команди", адже Кива наближений до чинного міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Соратник Віктора Медведчука, нардеп від прокремлівської ОПЗЖ Віктор Чорний, захистив кандидатську дисертацію з державного управління з такими ж фальсифікаціями, як і його колега у фракції Ілля Кива.

Свою кандидатську дисертацію Чорний захистив у березні в Міжрегіональній академії управління персоналом (МАУП). Науковий керівник Киви Володимир Гурковський був заступником голови Спеціалізованої вченої ради, перед якою Чорний захищався.

Зараз ви читаєте новину «Монастирський написав позитивний відгук на скандальну дисертацію Киви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі