пʼятниця, 11 грудня 2009 08:17

Мені, як жінці іноді хочеться з"їсти свою краватку - Тимошенко

Мені, як жінці іноді хочеться з"їсти свою краватку - Тимошенко

Прем"єр Юлія Тимошенко стверджує, що на спільній прес-конференції з Володимиром Путіним не глузувала з президента Віктора Ющенка.

Про це вона сказала в ефірі ТРК "Україна" у четвер.

"Те, що стосується розмови з Путіним і прес-конференції, то я, чесно кажучи, розважалася не з його слів. А якщо ви пам"ятаєте, я сказала інше - що мені, як жінці іноді хочеться з"їсти свою краватку, але, слава Богу, у мене її немає", - сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що всі політики, "у якій би країні вони не жили, мають якісь свої стосунки і це абсолютно такі самі люди, як і усі інші".

"І коли політики мають симпатії чи антипатії, у них це так чи інакше виплескується. Виплескується у Віктора Андрійовича, виплескується у Путіна, у мене виплескується. Але я хочу вам сказати, що я ніколи не ототожнюю політика з країною. Країна - це країна", - сказала Тимошенко.

Також Тимошенко заявила, що БЮТ  завжди підтримуватиме збереження територіальної цілісності Грузії і Молдови.

"Ніколи. Ніколи ні я, ні моя політична команда не визнаємо всі ті речі, які пішли на розділ території Грузії і ми визнаватимемо Грузію тільки як територіальну цілісну державу", - сказала вона.

"Це взагалі для нас святе питання оскільки ви знаєте, що і до України, скажімо так, відношення неадекватне і постійно хтось робить замах на наші території, тому я дуже добре розумію зараз ситуацію в Грузії і цілісність держав і Грузії і Молдови для нас є абсолютно стратегічною лінією", - додала Тимошенко.

Нагадаємо, на брифінгу 19 листопада Путін прокоментував візит до України президента Грузії Михайла Саакашвілі, продекламувавши рядки про спогади бійців, які "продули" свої битви.

Путін також порадив Ющенку і Саакашвілі, якщо вони разом вечерятимуть, не одягати краватки. Мовляв, президент Грузії може з"їсти краватку свого українського колеги.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мені, як жінці іноді хочеться з"їсти свою краватку - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі