пʼятниця, 04 листопада 2011 16:19

Мірошниченко: Нам неприємно, що люди на вулиці, але грошей на пільги немає

Мірошниченко: Нам неприємно, що люди на вулиці, але грошей на пільги немає

Держава не в змозі виплачувати пільги всім незахищеним верствам населення.

Таку думку в інтерв'ю газеті "День" висловив представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

"Свою незгоду висловлюють дві найбільш організовані групи пільговиків - чорнобильці та афганці. Вони мають право висловлювати свою точку зору, зокрема і за допомогою мирних масових заходів. На сьогоднішній день, виходячи з існуючого бюджету, на жаль, у держави немає можливості забезпечити виплати всіх пільг. Нам, звичайно, неприємно, що люди на вулиці, адже це свідчить про те, що на рівні попередніх дискусій взаємоприйнятних рішень не було знайдено", - сказав він.

"Особисто для мене важливо те, яким саме способом держава вирішує ці проблеми - чи враховується позиція певної верстви населення, окремого громадянина", - додав він.

Представник президента наголосив, що на сьогоднішній день "пільги, доплати не скасовуються, вони систематизуються і визначаються відповідно до можливостей державного бюджету".

"В умовах кризи і дефіциту бюджету, коли в суспільстві витрат більше, ніж доходів, зберегти пільги - це вже досягнення. Ніде у світі в умовах кризи влада не може бути популярною. Можливість висловити негативне ставлення до влади я вважаю свідченням здорового суспільства. Не потрібно ображатися, що люди незадоволені. Слава Богу, що у них є можливість це продемонструвати. Це і є реальним проявом демократії", - упевнений Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко: Нам неприємно, що люди на вулиці, але грошей на пільги немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі