четвер, 11 лютого 2010 11:36

Міністри Тимошенко відставки не бояться

Міністри Тимошенко відставки не бояться

Міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова заявляє, що не боїться відставки Кабміну, яку збирається ініціювати Партія регіонів.

"Я особисто не боюся відставки. Я не готувалася на посаду міністра праці і соцполітики все життя. Я займала й інші посади. Займалася політикою в Криму, була нардепом. У мене є налагоджений бізнес. У мене є чим займатися", - сказала Денисова кореспонденту Gazeta.ua.

Вона також зазначила, що найближчим часом Тимошенко збирається зробити публічну заяву щодо виборів президента.

"З нею зустрічалася я, з нею зустрічалася фракція і ми вирішили не визнавати результатів голосування. Оскільки були масові фальсифікації", - зазначила Денисова. -"І Юлія Володимирівна про це обов"язково повідомить".

У свою чергу міністр економіки Богдан Данилишин заявив, що міністерство працює у звичайному режимі.

"Не відбулося нічого такого, за що можна було б переживати. Економіка розвивається, ми виходимо з кризи. І я вірю в Україну", - сказав він.

Нагадаємо, що учора "регіоналка" Ганна Герман заявила про можливу відставку Кабміна вже наступного пленарного тижня.

"Уряд буде відправлений у відставку і призначено новий. Не будемо загадувати наперед, але це може статися наступного тижня", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Міністри Тимошенко відставки не бояться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі