четвер, 18 липня 2013 19:21

"Ми маємо їх підтримати, разом ми сила" - активіст врадіївського мітинга
6

Фото: Фото: Gazeta.ua

На Майдані Незалежності продоавжується мітинг учасників врадіївської ходи. Про це повідомляє кореспонедт Gazeta.ua

На разі, на площі близько пари сотень людей, 10 з них прийшли сьогодні в Київ із Врадіївки миколаївської області. Мітингувальники приєдналися вже у Києві. Багато людей сьогодні брали участь у іншій акції під Міністерством внутрішніх справ, яку організували "Батьківщина" та "Удар".

На Майдані патрулюють кілька десятків міліціонерів. Також у підземному переході ще стільки ж правоохоронців. Щойно на акції відбувсяневеликий інцидент. Так один чоловік почав чіплятися до учасників мітингу, виривати у одного з них прапор. Почалася невелика сутичка та правоохоронці одразу втрутилися і затримали чоловіка.

Однак, той поводився на стільки агресивно, що близько 10 міліціонерів не могли його посадити до міліцейської машини. Зараз на мітингу виступають учасники ходи. Деякі з них розповідають свої особисті історії, коли вони чи інші родичи постраждали від рук правоохоронців.

"Я вірю, що люди, які пройшли 500 кілометрів і зробили крок до свободи. Ми маємо їх підтримати, разом ми сила" - виголосив один з активістів

На мітинг з`їхалися люди з різних міст України. Є мітингувальники зі Львова, Чернівців, Вінниці.

Зазначимо, що Врадіївці мають право залишатися на Майдані, доти не виконають всіх їх вимог. Одна з них відставка Віталія Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «"Ми маємо їх підтримати, разом ми сила" - активіст врадіївського мітинга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі