вівторок, 31 липня 2012 20:30

Ми Литвина любимо і поважаємо - Чечетов

Ми Литвина любимо і поважаємо - Чечетов
Михайло Чечетов: до кінця каденції штурвал парламентського корабля повинен бути в руках Литвина. Фото: liga.net

Партія регіонів ніколи не змінювала свої позиції щодо можливої відставки спікера Верховної Ради Володимира Литвина.

Про це заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов у ефірі "Ера-FM".

"Позачергову сесію було проведено не зарати того, щоб Володимира Михайловича обирати чи не обирати. Ми ще місяць тому казали, що ми його любимо, поважаємо і вважаємо, що до кінця цієї каденції штурвал парламентського корабля повинен бути в руках Володимира Михайловича", - сказав він.

За його словами, заява Литвина про бажання піти у відставку була емоційним рішенням.

"Ми всі люди емоціональні. Й сплеск емоцій в парламенті - це як в котлі. Парламент - це кипучий котел. Тому він (Литвин) емоційно вчинив", - зазначив політик.

Відповідаючи на питання, чому на порядку денному парламенту не було поставлене питання про відставку віце-спікера Миколи Томенка, Чечетов зазначив:

"Якби Томенко наполягав... Але його навіть в парламенті не було. Ми зрозуміли, що він погодився. Може, він просто зробив красивий хід, передвиборний піар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Покращення" держдачі Януковича витягне з бюджету 30 мільйонів

У свою чергу, нардеп від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Гримчак заявив, що має до Литвина лише одне питання.

"Питання до Литвина одне: він буде підписувати закон, який був прийнятий з порушенням всього що тільки можна, чи не буде? Все інше - це словеса", - підкреслив "нунсівець".

Нагадаємо, сьогодні голова Верховної Ради Володимир Литвин підписав закон про основи державної мовної політики, що розширює застосування російської мови на регіональному рівні.

Зараз ви читаєте новину «Ми Литвина любимо і поважаємо - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі