вівторок, 03 серпня 2010 17:24

Меджліс буде співпрацювати з Януковичем - Джемілєв

Меджліс буде співпрацювати з Януковичем - Джемілєв

Члени Меджлісу кримськотатарського народу не взяли участі у раді розвитку АР Крим тому, що не були туди запрошені. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав лідер Меджлісу Мустафа Джемілєв.

"Ми говорили про зустріч кримськотатарського народу, яка повинна була відбутися після цієї події. Але представники кримськотатарського народу в розумінні оточення президента виявилися досить дивними. Вони такими не є. Це люди із деяких скандальних угрупувань, яких називають провокаторами. Зокрема, активісти організації "Міллі Фірка", - зазначив він.

Джемілєв запевнив, що Меджліс має намір співпрацювати з Віктором Януковичем. "Це – глава держави, обраний більшістю українців. Будемо особливо співпрацювати в питанні вирішення проблем кримськотатарського народу. Президент обіцяв це зробити. Дай Бог, щоб ці обіцянки реалізовувались", - зауважив лідер Меджлісу.

Нагадаємо, президент Янукович шкодує, що члени Меджлісу кримськотатарського народу не взяли участі у раді розвитку АР Крим і не планують брати участь у його зустрічах із представниками кримських татар.

Зараз ви читаєте новину «Меджліс буде співпрацювати з Януковичем - Джемілєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі