вівторок, 16 березня 2021 13:43

Медведчук із Рабіновичем очолили антирейтинг

Медведчук із Рабіновичем очолили антирейтинг
Медведчук з Рабіновичем потрапили у парламентом за списком ОПЗЖ.

Серед політиків, державних посадовців українці найчастіше висловлюють недовіру нардепам з ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Вадиму Рабіновичу. Про це свідчать результати опитування Центра Разумкова, проведеного з 5 по 9 березня.

Недовіру Медведчуку висловлюють 78%, Рабіновичу - 76,5%.

Голові Виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеілу Саакашвілі не довіряють 74%, 5-му президенту Петру Порошенку - 73%, прем'єр-міністру Денису Шмигалю і міністру внутрішніх справ Арсену Авакову - 72%, експрем'єрці Юлії Тимошенко - 72%, нардепу з ОПЗЖ Юрію Бойку - 71,5%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому найбільше довіряють українці

Соціологи опитали 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком окупованих Росією Криму та районів Донецької та Луганської областей.

Похибка дослідження не перевищує 2,3%.

Якби найближчим часом відбулися президентські вибори, то за чинного главу держави Володимира Зеленського проголосували б 27,4% тих, хто візьме участь у виборах і визначився з кандидатурою. Це на 4% більше, ніж місяць тому.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук із Рабіновичем очолили антирейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі