неділя, 10 лютого 2013 12:52

Матіос принесла однопартійцям у Раду вареники й пиріжки

Нардеп від УДАРу Ірина Геращенко закликає представників "Свободи" і "Батьківщини" приєднатися до чергування в сесійному залі парламенту й на вихідних.

На своїй сторінці у Фейсбуці вона виклала фото депутатів від УДАРу у сесійній залі у суботу і повідомила, що нардеп, письменниця Марія Матіос принесла присутнім вареники і пиріжки.

"Коли хтось пророкує, що УДАР не зможе довго блокувати ВР - він видає бажане за дійсне. Це - сьогоднішня суботня вахта. Пані Марія принесла чергувальникам вареники і пиріжки власного виробництва. Кажуть, дуже смачні (не знаю, не дісталося, але вірю, що страви від Матіос вражають і запам'ятовуються так само, як іі книжки)", - написала Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Кличка готові битися з "регіоналами"

За її словами, дух і настрій в усіх бойовий, фракція налаштована блокувати ВР доти, доки не введуть персональне голосування.

"Ми зробили висновки з першої сесії - закликати спікера дотримуватися закону і полишати трибуну після короткого блокування - лише провокувати ПР безкарно кнопкодавствувати. Тому зараз фракція налаштована стояти до того, доки керівництво парламенту не введе персональне голосування", - написала нардеп.

"Думаю, коли "Свобода" і "Батьківщина" побачать ці фото - приєднаються до УДАРу й на вихідних. Колеги, приходьте - пиріжків всім вистачить", - запевнила Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Матіос принесла однопартійцям у Раду вареники й пиріжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі