вівторок, 09 лютого 2010 13:54

Мартиненко не проти дострокових парламентських виборів

Мартиненко не проти дострокових парламентських виборів
Фракція НУ-НС не збирається виходити з коаліції з БЮТ і Блоком Литвина. Про це заявив голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко.

"Сьогодні відбулося засідання фракції. Це було робоче засідання, де ми розглядали порядок денний. Звичайно, ми також обговорювали, що будемо робити далі з нашими партнерами по коаліції у першу чергу, тобто БЮТ і Блоком Литвина. Ми не збираємося тікати з коаліції... Ми будемо приймати рішення з нашими партнерами", - заявив Мартиненко.

Він нагадав, що до складу фракції НУ-НС входить 12 партій. "Для мене основне завдання консолідувати їх і думаю нам вдасться консолідувати фракцію, а щодо коаліції чи опозиції - це другорядне", - сказав він. Також Мартиненко запевнив, що ніяких офіційних переговорів, як і неофіційних, на рівні керівництва фракції не ведемо, а індивідуальні розмови ведуть з усіма депутатами.

Також Мартиненко відзначив, що перспектива дострокових парламентських виборів "на наш погляд непогана", передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Мартиненко не проти дострокових парламентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі