понеділок, 12 листопада 2018 09:51

Марина Порошенко збудила мережу
8

Марина Порошенко з дружиною президента США Меланією Трамп
Фото: facebook.com/petroporoshenko
З княгинею Монако Шарлін
Із дружиною президента Грузії Мака Чічуа

Перша леді України Марина Порошенко брала участь у заходах для дружин глав держав-учасниць "Паризького форуму заради миру", які організувала її французька колега Бріжит Макрон.

На зустрічі Порошенко вдягла елегантний брючний костюм чорного кольору, який гарно підкреслив її фігуру. Це помітили і користувачі Facebook.

"Як завжди, неперевершена. Красуня і розумниця наша перша леді", "Пощастило Порошенку з дружиною. Просто приємно дивитися. Стиль, краса, гідність, розум. Це ж за версту видно", "Розкішна жінка. Перша леді, яка з гідністю несе це звання", "Наша перша леді відмінно виглядає: у хорошій формі, відмінний костюм по фігурі, доглянуте обличчя, приємні манери, без викаблучувань, але з гідністю".

Дехто згадав про дружину президента-втікача Віктора Януковича: "Уявляю Люсю Янукович у цій компанії", "Згадав Люську у в'язаному береті та її "наколоті апельсини". Є різниця".

Також українці не упустили можливості покепкувати з російського прем'єра Дмитра Медведєва: "На фото не видно Діми Медведєва. Малий, напевно, загубився серед перших леді", "А пуйла любов неземна Дімон де?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поцілунки з першою леді та дощ: показали зустріч Порошенка з Макроном

Президент Петро Порошенко з дружиною Мариною 2 дні провели у Парижі. Туди прибули для участі у пам'ятній церемонії, присвяченій 100 річниці завершення Першої світової війни.

Під час візиту Порошенко поговорив із канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Емманюелем Макроном про запровадження миротворців на окупованій території Донбасу та "вибори" ватажків бойовиків ДНР і ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Марина Порошенко збудила мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі