неділя, 31 грудня 2023 21:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Малюк розповів нові подробиці про дрони Sea baby, якими вдарили по Кримському мосту

Малюк розповів нові подробиці про дрони Sea baby, якими вдарили по Кримському мосту
Наші дрони випалюють вщент російську техніку, сказав Василь Малюк. Фото: СБУ

Служба безпеки України надихається славетною історією і водночас постійно шукає нові технологічні рішення, щоб знищувати російських окупантів.

Цього року вдалося виконати чимало задуманих спецоперацій на суші і морі. Про це сказав голова СБУ Василь Малюк у новорічному привітанні.

"Унікальна технічна розробка Служби безпеки України - морські дрони Sea baby, якими ми вразили Кримський міст і чимало російських військових кораблів, - була створена саме за прототипом козацької "Чайки", - заявив голова СБУ.

Українські дрони випалюють вщент російську техніку, а снайпери дістають цілі на рекордній відстані, сказав Малюк.

"Контррозвідка та військова контррозвідка затримують зрадників і колаборантів, щоб вичистити п'яту колону всередині країни. Кіберфахівці відбивають тисячі російських кібератак, захищаючи критичну інфраструктуру. А слідчі СБУ якісно документують всі воєнні злочини армії РФ", - заявив голова спецслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ заінтригувала фото з прийдешнім 2024 роком

"Ми точно знаємо, що захищаємо і за що воюємо: щоб у нашій країні знову панували мир і процвітання. І щоб наші діти зростали в безпечній та заможній Україні. Бажаю кожній українській родині злагоди, щастя й добробуту. З Новим роком", - звернувся голова СБУ.

У липні цього року на Кримському мосту пролунали вибухи. На фото видно руйнування щонайменше одного прольоту.

Василь Малюк повідомив, що руйнування мосту - одна з реалізацій СБУ. Міст атакували експериментальним морським безпілотником, який отримав назву "Морський малюк", розповів голова СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Малюк розповів нові подробиці про дрони Sea baby, якими вдарили по Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі