середа, 03 грудня 2008 11:26

Лук"янов про Катеринчука : Микола - хороший хлопець, але його пропозиції - марні

Я не здивувався б, якби у Катеринчука запропонували призначити замість Стельмаха Яценюка в Нацбанк, тому що зараз там крадуть гроші, але не такими темпами й не так нахабно. А з Яценюком усе відкрито забиратимуть.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Владислав Лук"янов, коментуючи заяву Європейської партії України, яку очолює Микола Катеринчук, про необхідність негайно відновити Арсенія Яценюка на посаді голови Верховної Ради.

За його словами, це безглузда пропозиція. "Катеринчук, якщо він фахівець у галузі податкової політики, ліпше би подумав про те, як нам боротися з дефіцитом зовнішньоторговельного балансу, з експортом і імпортом, як нам відрегулювати мита, акцизи, щоб оподаткування не тиснуло та не знищувало економіку. А то від Катеринчука окрім красивих висловів ми нічого не чули. Взагалі-то Микола - хороший хлопець, і пропозиції у нього завжди цікаві, шкода тільки, що марні", - сказав Владислав Лук"янов.

Нагадаємо, сьогодні Європейська партія України, яку очолює народний депутат України від блоку НУ-НС Микола Катеринчук, поширила заяву, в якій запропонувала колегам по парламенту негайно відновити Арсенія Яценюка на посаді голови Верховної Ради.

"Після звільнення з посади голови Верховної Ради Арсенія Яценюка вже минуло три тижні. Протягом цього часу лідери парламентських фракцій не лише не змогли почати повноцінну законодавчу роботу, але й навіть домовитися про консолідовану позицію щодо формування парламентської більшості та обрання спікера", - сказано в заяві.

"І все це відбувається на тлі фінансової кризи, яка всупереч усім оптимістичним прогнозам, і надалі розкручує свій маховик", - підкреслюється в ній.

Європейська партія України вважає, що "зупинення роботи Верховної Ради призводить до ескалації негативної фінансово-економічної ситуації у країні та вважає за доцільне негайно відновити роботу парламенту, відмовитися від яких-небудь перерв у пленарних засіданнях і негайно приступити до ухвалення пакету антикризових законопроектів".

"Заради цього ми пропонуємо всім розсудливим парламентським політичним силам негайно відновити на посаді спікера парламенту Арсенія Яценюка та забезпечити можливість результативної роботи тим депутатам, яким не байдужий завтрашній день нашої України", - заявляє ЄПУ.

"Вважаємо, що саме таким чином Верховна Рада здатна до закінчення календарного року вжити невідкладних заходів для стабілізації фінансово-економічної та політичної ситуації у країні", - переконані в партії Катеринчука, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Лук"янов про Катеринчука : Микола - хороший хлопець, але його пропозиції - марні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі