пʼятниця, 25 вересня 2009 14:06

Луценко знайшов на Тедеєва ще одну справу

Луценко знайшов на Тедеєва ще одну справу

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що народний депутат від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв може стати фігурантом ще однієї справи – про шахрайство. Про це він сказав в інтерв"ю "Українській правді".

Зокрема, міністр продемонстрував копії звернення громадянина Н. про те, що Тедеєв вкрав у нього автомобіль. Наразі Ельбрусу вже виписали повістку на допит.

"У мене є для Ельбруса Тедеєва ще одна погана новина. Нещодавно в МВС надійшов лист від громадянина Н., який стверджує, що Тедеєв відібрав у нього "Мерседес". Це не той автомобіль, який фігурував у Голосіївських розборках – той зареєстрований на водія Тедеєва з правом керування у самого Тедеєва. А цей "Мерседес" використовує сам Тедеєв", - розповів Луценко.

На питання, хто цей громадянин Н. і коли ця заява надійшла в МВС, міністр відповів: "Хто цей громадянин ми не знаємо. Зараз будемо розбиратися. Очевидно, людина почула про конфлікт і сподівається, що це допоможе його справі. Він написав листи голові Верховної Ради, лідеру Партії регіонів, самому Тедеєву. Листи датуються 3 вересня, 16 вересня. Мені вона надійшла 18 вересня".

Також міністр додав, що згідно з заявою цього громадянина, Тедеєв забрав у нього "Мерседес" погрозами і шантажем і повісив туди свої ВР-івські номери. "Сьогодні ця справа розписана на начальника столичного Главка для реагування згідно з чинним законодавством",- сказав Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко знайшов на Тедеєва ще одну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі