понеділок, 23 квітня 2012 10:41

Луценко впевнений, що Євросуд виграє, а його прокурорів і суддів звільнять

Луценко впевнений, що Євросуд виграє, а його прокурорів і суддів звільнять
Луценко впевнений у перемозі. Фото: donbass.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на сто відсотків  переконаний, що виграє справу у Європейському суді з прав людини.

Про це він сказав на засіданні Печерського суду у понеділок.

Луценко нагадав, що 17 квітня Європейський суд почав розгляд справи про його незаконний арешт та утриманн за гратами, що було санкціоновано першим заступником генпрокурора Ренатом Кузьміним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В разі звільнення Луценка можуть полетіти голови прокурорів та суддів

Звертаючись до головуючої судді Анни Медушевької підсудний зазначив:

"Суддя Вовк за вашої участі 11 разів відхилив мої клопотання про зміну запобіжного заходу як необгрунтованого. Дослухаючись до присутніх балбесів із генпрокуратури, які виконують злочинні вказівки керівництва держави, та прокуратури, ви разом із суддею Вовком приймали рішення залишити мій арешт в силі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Євросуд розпочне першу фазу розгляду справи Луценка

Колишній урядовець впевнений, що як тільки з'явиться рішення Євросуду про незаконність його арешту, від займаних посад мають бути відсторонені перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, слідчий у його справі Сергій Войченко, а також трійка суддів Печерського суду, які приймали рішення про його засудження.

 

Зараз ви читаєте новину «Луценко впевнений, що Євросуд виграє, а його прокурорів і суддів звільнять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі