пʼятниця, 28 жовтня 2011 12:20

Луценко попросив 31 жовтня дати прокурорам вихідний в їхнє свято - "день нечесті" Хелоувін

Луценко попросив 31 жовтня дати прокурорам вихідний в їхнє свято - "день нечесті" Хелоувін

Суд призначив продовження розгляду справи екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на 9.10 31 жовтня.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Перед тим Луценко вніс клопотання не призначати засідання на понеділок. "Бо 31 жовтня свято у звинувачення — День нечесті, тому зробіть їм вихідний",- сказав він, маючи на увазі Хелоувін.

Суддя Сергій Вовк зробив Луценку зауваження і попросив утриматися від зневажливого ставлення до державного обвинувачення. "Я постараюся, але не можу гарантувати", - відреагував Луценко.

Після того, адвокат Луценка Ігор Фомін зазначив, що у захиста на 31 призначений розгляд іншої справи, тому теж попросив, щоб у цей день засідання не було.

У свою чергу, прокурор Євген Зінченко пообіцяв, що в понеділок представники державного звинувачення принесуть Луценку гарбуз. Це викликало в залі сміх.

Дружина та захисник екс-міністра Ірина Луценко нагадала прокурорам, що гарбуз вручають дівчата, коли відмовляють хлопцям. Натомість екс-міністр сказав, що прокурорам варто вступити у партію Олега Ляшка (маючи на увазі те, що нещодавно нардеп Ляшко теж приніс у парламент гарбуз).

Зараз ви читаєте новину «Луценко попросив 31 жовтня дати прокурорам вихідний в їхнє свято - "день нечесті" Хелоувін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі