вівторок, 22 лютого 2011 13:29

Литвину пророчать "танці на граблях" із СНД

Литвину пророчать "танці на граблях" із СНД

Бажання деяких керівників держави за будь-яку ціну вступити у різні "співдружності незалежних держав" обертається танцями на граблях.

Так голова партії "За Україну!", народний депутат В'ячеслав Кириленко застеріг українських політиків від спекуляцій щодо суверенітету України, повідомила партійна прес-служба.

На переконання лідера "За Україну!", заяви голови Верховної Ради Литвина щодо необхідності ратифікації статуту Співдружності Незалежних Держав – це "продовження реалізації кремлівського сценарію по відновленню наддержавних виконавчих органів".

"Ратифікація статуту СНД стане відвертим кроком по відновленню союзної держави, що в свою чергу, може мати непередбачувані наслідки для суверенітету України", - наголосив політик.

Він також вважає, що ухвалення подібного статуту абсолютно безглузде з економічної та торгівельної точки зору, оскільки, саме країни, які не є членами СНД - Грузія та країни Прибалтики - найближче просунулися до європейських стандартів життя.

Кириленко попередив, що спроби ратифікувати цей документ у парламенті обов'язково наштовхнуться на жорсткий спротив опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Литвину пророчать "танці на граблях" із СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі