понеділок, 23 лютого 2009 20:08

Литвин пропонує подивитись, "наскільки ми впали нижче позначки"

Литвин пропонує подивитись, "наскільки ми впали нижче позначки"
Головними передумовами позитивного розвитку подій в Україні під час президентської кампанії є "дисциплінування українських політиків, прийняття постанови про точну дату виборів президента і гарантування їх своєчасного проведення".

Таку думку висловив голова Верховної Ради Володимир Литвин під час зустрічі з послом Польщі в Україні Яцеком Ключковським, повідомляє прес-служба спікера.

Коментуючи критичні заклики змінити владу в Україні, Литвин наголосив на необхідності спочатку подивитись, "наскільки ми впали нижче тієї позначки, на якій знаходиться Європа", і "не намагатись перемогти один одного в умовах складної ситуації".

Крім того, голова Верховної Ради висловився проти "розігріву суспільства, розігріву вулиці, в якому є суттєва небезпека".

За його словами, в умовах початку виборчої президентської кампанії "необхідно максимально заспокоїтися і працювати". "Хто хоче агітувати, нехай агітує, але не викликати стихію - вона може знести усіх", - наголосив Литвин.

Торкаючись питання щодо прийняття змін до бюджету, спікер висловився за внесення узгодженого проекту змін усіма суб"єктами законодавчої ініціативи до держбюджету на 2009 рік.

Сторони також торкнулись деяких аспектів співпраці з Міжнародним валютним фондом, при цьому Литвин наголосив на необхідності "приймати політичні рішення щодо підтримки платіжного балансу України".

За матеріалами: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин пропонує подивитись, "наскільки ми впали нижче позначки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі