пʼятниця, 29 січня 2010 08:25

Литвин пояснив, за що Рада покарала Луценка

Литвин пояснив, за що Рада покарала Луценка

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин переконаний, що при обговоренні питання щодо відставки Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ України необхідно було виходити "не з політичних мотивів".

Про це Литвин сказав в ефірі Українського національного радіо.

Він висловив переконання, що "депутатам треба було при постановці питання, при обговоренні цієї проблеми, виходити не з політичних мотивів, а демонструвати державну позицію".

При цьому Литвин додав, "рівно ж як і міністру внутрішніх справ треба було зрозуміти, що він перебуває у Верховній Раді України, що він міністр, а не командир Майдану".

"І ці безпідставні звинувачення вони падають на сприятливий людський грунт, але абсолютно для стабільності в Україні нічого не додають", - зазначив Литвин.

Він зазначив, що рівень діалогу між парламентом та урядом і, зокрема, Міністерством внутрішніх справ "був печерним".

"У даному випадку не може міністр відправити у відставку Верховну Раду України, ВР відправила у відставку міністра", - зазначив він.

Нагадаємо, що 28 січня, Верховна Рада прийняла постанову "Про відставку Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ України". "За" проголосував 231 з 398 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Того ж дня на позачерговому засіданні уряду, Кабмін призначив Луценка першим заступником, в.о. міністра внутрішніх справ, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин пояснив, за що Рада покарала Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі