середа, 12 грудня 2012 12:27

Литвин оголосив склад тимчасової президії Верховної Ради

Литвин оголосив склад тимчасової президії Верховної Ради
Фото: ukr.lb.ua

Народні депутати, після написання заяв про вступ до фракцій, повернулися до сесійної зали. З другого разу парламентарі домовились зареєструватися за допомогою системи "Рада". Перший раз на табло висвітилось 394 депутатів, після чого депутати від опозиції попросили про повторну реєстрацію. Вдруге система зареєструвала 431 депутат.

Народні депутати 6-го скликання прослухали гімн України, після чого Володимир Литвин повідомив, що народні обранці склали присягу на реєстраційних столах. Зареєстровано було  444 нардепи, окрім Євгена Мармазова, який захворів.

"Табалови не прийняли присягу!  Тушки геть!" - хвилину скандували члени опозиції,  однак Володимир Литвин попросив опозиціонерів розібратися зі своїми депутатами.

Потім він оголосив список членів тимчасової президії ВРУ. До неї увійшли: від Партії регіонів  – Олександр Єфремов, від "Батьківщини"  – Андрій Кожем'якін,  від "Удару" – Віталій Ковальчук, від "Свободи" – Руслан Кошулинський, від КПУ – Петро Симоненко.

Після цього обрані представники зайняли свої місця у президії парламенту.

 

Зараз ви читаєте новину «Литвин оголосив склад тимчасової президії Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі