неділя, 17 квітня 2016 21:10

Кров під "Сбербанком Росії", "Путін" на шибенеці, палаючі шини та файєри - антиросійські акції тижня
8

Gazeta.ua пропонує найгостріші протести з тих, що відбулися за тиждень в країні, з 11 по 17 квітня.

11 квітня, Дніпропетровськ

Зоозахисники провели акцію протесту за гуманне ставлення до тварин під наметом цирку з Європи, який приїхав в Україну на гастролі. У руках активісти тримали плакати з написами "Цирк – концтабір для тварин!", "Всі ми діти однієї планети!", "Говори за тих, хто не може сказати за себе!" тощо, а також світлини тварин, яких утримують у неволі.

11 квітня, Полтава

Активісти вимагали закрити "Сбербанк Росії". Перед входом до банку повісили опудало Путіна із надписом "Окупант". Активісти звернулись до міськради із вимогою закрити банківські установи окупанта. Отримали відповідь, що такі рішення має приймати Нацбанк. Наступну акцію проведуть під стінами полтавського управління Нацбанку.

 
 

13 квітня, Хмельницький

Активісти "Правого сектору" організували акцію протесту біля відділення "Сбербанку Росії". Двері, вікна і сходи установи облили кров'ю. При вході розкидали гільзи і понаклеювали наклейки із закликами до ігнорування банку.

 

15 квітня, Київ

На Подолі активісти громадського руху С14 влаштували акцію протесту під гаслом "Свободу Надії Савченко! Свободу Миколі Карпюку! Смерть Кремлю!". Вони пікетували будівлю російського культурного центру. До акції долучилися також представники "Правого сектору". Палили шини та фаєри.

 
 
 

16 квітня, Одеса

Близько 200 людей прийшли до одеської мерії з вимогою відставки мера Геннадія Труханова. На віче люди принесли плакати "Одеса – без Труханова". Активісти заявили, що метою цієї акції є відставка Труханова після скандалу з виявленим у нього російським паспортом і наявністю 20-ти офшорних компаній. На віче одесити вимагали позбавити місцевого градоначальника українського громадянства і провести прозоре розслідування.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Кров під "Сбербанком Росії", "Путін" на шибенеці, палаючі шини та файєри - антиросійські акції тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі